Keleti-Főcsatorna rekonstrukció

Megrendelő: Közép-Tisza vidéki Vízépítő és Telekommunkiációs Kft.

Helyi termék és kézműves piac és jégpálya

Megrendelő: Hajdúszoboszló Városi Önkormányzat

Hajdúszoboszló-bukó, Bakonszegi vízleadó, KVII.Kösely vízleadó csatorna rekonstrukció

Megrendelő: Közép-Tisza vidéki Vízépítő és Telekommunkiációs Kft.

Fehérgyarmat, Konyár, Tiszacsege Szennyvíztisztító telepek

Megrendelő: Colas Alterra Zrt.

Belvízcsatornák fejlesztése és rekonstrukció (389 Km)

Megrendelő: Országos Vízügyi Főigazgatóság

Kálvin tér és környezetének rekonstrukciója

Megrendelő: Hajdúszoboszló Városi Önkormányzat

GINOP PLUSZ-1.2.1-21-2021-00109

Kedvezményezett neve: AQUA-GENERAL Kft.

Fejlesztés tárgya, célja: az eszköz a modern kor szennyvízkezelési és mélyépítési munkáinak elvégzése érdekében kerül beszerzésre

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00109

Projekt címe: „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések az AQUA-GENERAL Kft.-nél”

Szerződött támogatás összege: 207 259 289 Ft

Támogatás intenzitása: 70 %

Projekt tartalmának részletes bemutatása: Cégünk több tevékenységet is végez, amelyek kiegészítik, segítik egymást. Főtevékenységi köreink: tervezés, építőipari szolgáltatás és üzemeltetés, melyek szervesen kapcsolódnak egymáshoz, hiszen a fent említett tevékenységek nagy részben a szennyvizekhez, a mélyépítéshez és ezekhez fűződő szolgáltatásokhoz kapcsolódik.

A projekt során beszerezni kívánt hidraulikus kotróval sokkal hatékonyabban végezhetünk kotrómunkát.

A költségvetés az alábbi költségekből tevődik össze:

Eszközbeszerzés a modern kor szennyvízkezelési és mélyépítési munkáinak elvégzése érdekében az alábbi eszköz kerül beszerzésre:

A BERKY kotróhajóit a nagy hatékonyságú és innovatív technológiai megközelítések alkalmazása jellemzi. Kotróhajók a vízkarbantartás speciális gépeinek ágazatában szerzett több éves tapasztalatainak eredményei. A BERKY-vel csatornákat, folyókat, tavakat és még szűk vízfelületeket is lehet kotorni.

Az 1 db A 6780 -típusú DREDGE-KING hidraulikus kotró multifunkcionális tisztítási és kotrási munkákhoz. Négy hidraulikus kanál biztosítja a nagy stabilitást működés közben. A kifolyók optimális használata miatt a leeresztő csónak meg tudja tölteni önmagát, valamint a hidraulikus egység optimalizálásának köszönhetően az üzemeltetési költség kevesebb, hatékonyabban tudjuk felosztani a munkaerő ráfordításainkat, valamint egy munkát a korábbiakhoz képest lényegesen rövidebb idő alatt és költséghatékonyabban tudunk elvégezni a beszerzezni kívánt termék és tartozékai segítségével.

Az eszköz tulajdonképpen egy SMART hidraulikus kotró, amely a kotrógépen túl meghatározott érzékelőkből, szkennerekből és vezérlő alkatrészekből áll, melyet egy külön program vezérel.

Az eszközbeszerzés segítségével elérhető hatékonyságnöveléssel szolgáltatásaink költségeit a piacon a versenytársakkal tartani tudjuk. Az eszköz teljes értéke tartozékaival felszerelve, betanítás és szerviz díjak nélkül, az aktuális MNB árfolyamon összesen 295 284 698,04 Ft

A projekt során szükséges munkavállalóink képzése, mert az eszközöket használó munkatársak többsége tekintetében az alapvető irodai alkalmazások használata sem készségszintű, azonban jelentősen megnöveli vállalkozásunk versenyképességét az, ha a gépkezelő munkatársak is rendelkeznek alapvető infortmatikai ismeretekkel, amely eleget tesz a XI. század digitális kihívásainak. Ennek érdekében 10 fő részére online kurzust szeretnénk igénybe venni. A képzés költsége összesen nettó 300 000 Ft (10 fő részére 16 óra.) A képzés online történik.

Továbbá tervezzük még Szervezetfejlesztési tanácsadás keretében a vállalkozásra releváns képzési, személyiség és készségfejlesztő programok kialakítását, képzési terv készítését is. Ezáltal megvalósul a képzési szükségletek felmérése. A felmérés segítségével pozícionálható a megfelelő javasolt tanulási útvonal, képzés és tanulási módszertan.

A Tanácsadás költsége összesen 25 tanórát foglal magába. A Tanácsadás költsége összesen nettó 500 000 Ft.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.