Keleti-Főcsatorna rekonstrukció

Megrendelő: Közép-Tisza vidéki Vízépítő és Telekommunkiációs Kft.

Helyi termék és kézműves piac és jégpálya

Megrendelő: Hajdúszoboszló Városi Önkormányzat

Hajdúszoboszló-bukó, Bakonszegi vízleadó, KVII.Kösely vízleadó csatorna rekonstrukció

Megrendelő: Közép-Tisza vidéki Vízépítő és Telekommunkiációs Kft.

Fehérgyarmat, Konyár, Tiszacsege Szennyvíztisztító telepek

Megrendelő: Colas Alterra Zrt.

Belvízcsatornák fejlesztése és rekonstrukció (389 Km)

Megrendelő: Országos Vízügyi Főigazgatóság

Kálvin tér és környezetének rekonstrukciója

Megrendelő: Hajdúszoboszló Városi Önkormányzat

CÉGISMERTETŐ

Cégünket 2005. február 14-én alapítottuk, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. Aufwind_0020

Cégalapításunk célja egy olyan general kivitelező cég létrehozása, amely tervezéstől, engedélyeztetésen át, a kivitelezésen keresztül, akár az üzemeltetést is vállalja.

Szolgáltatásaink során a teljességre törekszünk, amely magába foglalja a pontos precíz szakmai hátteret igénylő előkészítési munkálatokat, amely figyelembe veszi a Megrendelői elvárásokat, feltételeket, lehetőségeket, segíti a Megrendelőt a legoptimálisabb gazdasági, technikai megoldások megtalálásában.

A tervezésnél gondos figyelmet fordítunk arra, hogy a tervezett létesítmények betervezett gépek, eszközök, berendezések, jól megépíthetőek, beépíthetőek legyenek, valamint használatuk során tökéletesen ellássák a funkciójukat, szervizelésük, cseréjük, megóvásuk figyelembe vételével.

IMG_0946Véleményünk szerint, lehet úgy építeni, hogy nem romboljuk környezetünket, és a természet megóvásában egyidejűleg új értéket teremteni nem lehetetlen, legyen az építés, bontás, átalakítás vagy rekonstrukció. Tervezéseink során megpróbáljuk a Megrendelők figyelmét környezetkímélő, természetbarát megoldások felé centralizálni.

Szakembereink 2005-től külön programként kezelték az állattartó telepeken lévő hígtrágya-kezelő rendszerek, valamint a felhagyott tárolók (iszap, hígtrágya, melléktermék) problémáinak felmérését. Legtöbb esetben a szennyvízkezelő rendszerek alultervezettek, elavultak és a nem megfelelő technológiai használat, valamint az új előírások miatt kényszerülnek korszerűsítésre.

Ezekből a kapcsolatokból előnyt kovácsolva, az elmúlt években a munkáink nagy részét a mezőgazdasági megrendelők, állattartó telepek, biogázüzem építők adták. Többek között az Európában egyedül álló 600 m3/nap biológiai tisztítómű.

KAPCSOLAT

Telefon:
+36 (52) 272-765

E-mail:
info@aquageneral.hu

AJÁNLATKÉRÉS