CÉGISMERTETŐ

Cégünket 2005. február 14-én alapítottuk, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. Aufwind_0020

Cégalapításunk célja egy olyan general kivitelező cég létrehozása, amely tervezéstől, engedélyeztetésen át, a kivitelezésen keresztül, akár az üzemeltetést is vállalja.

Szolgáltatásaink során a teljességre törekszünk, amely magába foglalja a pontos precíz szakmai hátteret igénylő előkészítési munkálatokat, amely figyelembe veszi a Megrendelői elvárásokat, feltételeket, lehetőségeket, segíti a Megrendelőt a legoptimálisabb gazdasági, technikai megoldások megtalálásában.

A tervezésnél gondos figyelmet fordítunk arra, hogy a tervezett létesítmények betervezett gépek, eszközök, berendezések, jól megépíthetőek, beépíthetőek legyenek, valamint használatuk során tökéletesen ellássák a funkciójukat, szervizelésük, cseréjük, megóvásuk figyelembe vételével.

IMG_0946Véleményünk szerint, lehet úgy építeni, hogy nem romboljuk környezetünket, és a természet megóvásában egyidejűleg új értéket teremteni nem lehetetlen, legyen az építés, bontás, átalakítás vagy rekonstrukció. Tervezéseink során megpróbáljuk a Megrendelők figyelmét környezetkímélő, természetbarát megoldások felé centralizálni.

Szakembereink 2005-től külön programként kezelték az állattartó telepeken lévő hígtrágya-kezelő rendszerek, valamint a felhagyott tárolók (iszap, hígtrágya, melléktermék) problémáinak felmérését. Legtöbb esetben a szennyvízkezelő rendszerek alultervezettek, elavultak és a nem megfelelő technológiai használat, valamint az új előírások miatt kényszerülnek korszerűsítésre.

Ezekből a kapcsolatokból előnyt kovácsolva, az elmúlt években a munkáink nagy részét a mezőgazdasági megrendelők, állattartó telepek, biogázüzem építők adták. Többek között az Európában egyedül álló 600 m3/nap biológiai tisztítómű.

Kapcsolat

Cégnév:

Aqua-General Szennyvíztechnológia, Építő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:

Hajdúszoboszló, Keleti u. 34.

Telephely:

Hajdúszoboszló, Ipartelep u. 1.

Telefon:

+36 (52) 272-765

E-mail:

info@aquageneral.hu

Cg.szám:

09-09-011387

Telephely térkép

Hajdúszoboszló, Tokay utca 42-44.